Λοβοτομημένοι Ελληνες, οι απόγονοι τών μαχητών του ’40;

Ετσι μας αποκαλούν οι Γάλλοι διαδηλωτές, σαν παράδειγμα προς αποφυγήν. Δεν μπορούν να κατανοήσουν, πώς ένας λαός που τόλμησε και τάβαλε με την συμμαχία τού Αξονα, κατετρόπωσε την φοβερή ιταλική πολεμική μηχανή, ανάγκασε, μετά από 219 ημέρες αντίστασης, τον Γερμανικό Στρατό να τού αποδώσει τιμές κατά την συνθηκολόγησή του, δημιούργησε το Επος τής Αντίστασης, υποχρέωσε την Γερμανική Διοίκηση να εγκαταλείψει κάθε ιδέα στρατολόγησης και εργασίας για τον Γερμανικό Στρατό, τών Ελλήνων, διέλυσε τον μύθο αποτελεσματικότητος τών δύο υπερόπλων ‘Αλεξιπτωτιστών’ και ‘Στούκας’, απέτρεψε την προσπέλαση προς τα πετρέλαια τής Συρίας και τού Ιρακ , διετήρησε ανοιχτούς τούς θαλάσσιους δρόμους προς την Μέση Ανατολή, έδωσε την ευκαιρία να ανασυνταχθούν οι δυνάμεις τών Συμμάχων και ροκάνισε καίρια τόν χρόνο επίθεσης κατά τής τότε Σοβιετικής Ενωσης.

 

Αλλαξε μήπως η ευψυχία τών Ελλήνων ή το DNA τους και δεν αντιδρούν; -Οχι, φυσικά. Αυτό που άλλαξε είναι η ηγεσία μας. Το 1940, Λαός και Ηγεσία εναρμόνισαν τίς αξίες και τα συμφέροντά τους , παρ’ ότι έτσι η δικτατορία στρεφόταν ενάντια στην ίδια την επιβίωσή της, σε αντίθεση με πχ. την Γαλλία τής οποίας η ηγεσία αναλώθηκε μεταξύ τού “γιατί?” και ψευτοηρωϊσμών μιάς ντουφεκιάς για την ‘τιμή’ δήθεν τών όπλων.

 

Μήπως σας θυμίζει αυτό, τούς ψευτοηρωϊσμούς τής κυβέρνησης για πιστόλια στο τραπέζι από την μιά και κλαυθμυρισμούς για μειωμένη εθνική κυριαρχία από την άλλη; Ετσι είναι , και μάλιστα για πρώτη φορά τολμά ηγεσία να παραδίδει αμαχητί την χώρα και να αναγνωρίζει πλήρη υποταγή, σε ευρωπαϊκά, αλλά και σε υπερατλαντικά συμφέροντα. Και μάλιστα να χαίρεται επιβραβευόμενη γι αυτό από τούς διεθνείς τραπεζικούς απατεώνες (!!!).

 

Ολος αυτός ο συρφετός τών ‘πολυπολιτισμικών’ κυβερνητικών αποδομηστών, που ξεδιάντροπα αποκαλεί τον Λαό του διεφθαρμένο, δεν είναι τωρινός. Ιδιαίτερα από το ’96 και μετά προσπάθησε με συνέπεια να διαλύσει το φιλότιμο, την ευψυχία και το μέλλον τών πολιτών. Κατεδάφισαν τούς κόπους μιάς ζωής τού κόσμου, με το σπρώξιμό του στην απατεωνιά τού χρηματιστηρίου το ’99.  Διέλυσαν την βάση τής Παιδείας, δηλαδή τού Δημοτικού με μετατροπή του σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών, και μαθημάτων ολοήμερης οπερέτας διαθεματικής μπουρδολογίας,  με κατάργηση τής μονάκριβης σχέσης δασκάλου – μαθητή, δηλαδή τού Εύ ζήν, το ‘2010.

 

Υπέστειλαν οι ‘βουτυρο’μπεμπέδες τήν Σημαία από τα Υμμια με ψευτοδιλήμματα ‘βούτυρο ή κανόνια’ το ’96 και απαξίωσαν συνταγματικά και μείωσαν την στρατιωτική θητεία με προοπτική αντικατάστασής της από μικσθοφόρους. Αλλά πώς να καταλάβουν αυτοί οι ευρωλιγούρηδες και αμερικανοσπουδαγμένοι χωρίς ιχνος ελληνικής Παιδείας, δηλαδή Τρόπου Ζωής, ότι Ελληνες διανοούμενοι όπως Σοφοκλής, Περικλής, Αισχύλος, Σωκράτης, Θουκιδίδης,  Δημοσθένης, Αλκαίος, Καλλίνος, Τυρταίος, είχαν όλοι πάρει τίς θέσεις τους στον πάγκο τών τριήρων και στις γραμμές τής φάλαγγας, αποφασισμένοι ως πολίτες – οπλίτες να πέσουν ‘…τοίς κείνων ρήμασι πειθόμενοι’.

 

Μπορεί ο Λαός τών απογόνων τού ’40, να ελπίζει κάτι από αυτό το κόμμα- κυβέρνηση;

Μπορούν οι Ελληνες να αποδεχθούν την εξαφάνιση τού έθνους τους, δηλαδή τής ύπαρξής τους ως απόγονοι Παιδείας, Πολιτισμού και Πατέρων Ηρώων, που μαζί με τούς Θεούς κατέχουσι την Πόλι και την Χώρα τής Ελλάδος;

 

Νομίζω πώς όχι. Νομίζω πώς και αυτή τη φορά ο Λαός θα υψώσει ψηλά το μέτωπο και δεν θα δεχθεί να κυβερνάται έστω και τοπικά από τούς άκαπνους YesMen τού Μνημονίου, τούς ‘χρισμένους’ εκπροσώπους τους, τα εξαπτέρυγά τους και τις παλλακίδες τών διαπλεκόμενων ΜΜΕ.

Δημοσιεύθηκε στον Πατρινό Τύπο τής 25-10-2010

 

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: