Κε. Δήμαρχε Πατρέων, ΟΧΙ στα στρατόπεδα λαθρομεταναστών

Αν θέλουν Αθηναίοι και Αθηνίτσες, Υπουργοί, Βουλευτές και λοποί παρατρεχάμενοι, να φτιάξουν στρατόπεδα για τους λαθραία εισερχόμενους, να το κάνουν είτε στα σημεία εισόδου είτε στην Αθήνα δίπλα στη Βουλή, για να βλέπουν τα καμώματά τους, την πλήρη δηλαδή ανικανότητά τους να κυβερνούν με βάση τον όρκο τους, δηλαδή το συμφέρον τού Ελληνικού Κράτους, ο λαός τού οποίου τούς χρυσοπληρώνει από το υστέρημά του, για να κάνουν την δουλειά, που τούς ανέθεσε. Οχι όμως στην Πάτρα.

Οι περισσότεροι από αυτούς για να έρθουν από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Σομαλία πρέπει να πληρώσουν περί τα 15.000 € το κεφάλι , ακόμη και τά νήπια. Αν είχαν τα λεφτά μπορούσαν να ζήσουν στη χώρα τους 20 χρόνια (!!), χωρίς να δουλεύουν. Ο μόνος τρόπος να πληρώσουν είνα ό,τι διαθέτουν σχεδόν δωρεάν: τα ναρκωτικά, το παρεμπόριο και την πορνεία.

Οι τούρκοι ισλαμοφασίστες που τούς αποκαλούν καρντάσια οι ξελιγωμένοι δικοί μας, έστησαν ένα τεράστιο δουλεμπορικό δίκτυο, στο οποίο μετέχουν από τον στρατό, την χωροφυλακή, το λιμενικό, τις Υπηρεσίες Ασφαλείας. Ετσι αφ’ ενός κερδίζουν αμύθητα ποσά, αφ’ ετέρου, πετώντας τους στην Ελλάδα, υπονομεύουν το Κράτος, την Ασφάλειά του, την νεολαία με το ναρκωτικο εμπόριο, την κοινωνία και την οικονομία, καθιστώντας την Ελλάδα ευεπίφορη στις νεοθωμανικές ορέξεις  τού Νταβούτογλειου στρατηγικού βάθους.

Ολοι αυτοί, τα εκατομμύρια που μπουκάρουν ανενόχλητοι στην χώρα μας,  είναι ισλαμιστές που θεωρούν όλους τούς άλλους ‘άπιστους’, τις γυναίκες μας και τις κόρες μας κατώτερα όντα και δή πουτάνες, επειδή δεν φορούν μαντήλα ή μπούργκα και επειδή φορούν παντελόνια, ξώπλατα μπλουζάκια,  κόσμημα στον αφαλό ή απλώς επειδή καπνίζουν. Η ισλαμική νοοτροπία είναι ακατανόητη για τούς δυτικούς και ιδιαίτερα για την ελληνική αντίληψη τού κάλλους.

Είναι, αν όχι Εφιάλτες, εξαιρετικά αφελείς οι πολυπολιτισμικοί ιοί τών Αθηνών, να πιστεύουν ότι αυτά τα εκατομμύρια- κυρίως άντρες, μπορούν να ενσωματωθούν στην κοινωνία και τον πολιτισμό μας. Πού θα βρούν Ελληνίδες να παντρευτούν και μάλιστα πρόθυμες να φορέσουν μπούργκα;

Αντίθετα τα κρούσματα τού ισλαμοφασισμού θα ενταθούν. Ολοι είναι έτοιμοι και κυκλοφορούν με φωτοαντιγραμμένες σελίδες δήθεν από Κοράνι στην κωλότσεπη (που αν έκαναν κάτι τέτοιο στην χώρα τους με το πραγματικό Κοράνι , θα τους είχαν εκτελέσει) για να δημιουργήσουν προβοκατόρικα δήθεν σύγκρουση θρησκειών. Ταυτόχρονα προσχεδιασμένα κινούνται μαχητικά σε κεντρικές περιοχές τής Πάτρας, δήθεν διαπληκτίζονται μεταξύ τους, δημιουργώντας όμως παράπλευρες απώλειες σε αυτοκίνητα, καταστήματα κλπ.

Σε λίγο θα αναπτυχθούν σε καθαρά κεντρικές αστικές περιοχές επιβάλλοντας το δικό τους παρεμπόριο, ναρκεμπόρειο, σωματεμπόριο, τρομοκρατώντας τούς περίοικους, ώστε να μειωθεί η αξία γής και ακινήτων,  σε συνεργασία φυσικά με τους διαπλεκόμενους ‘προστάτες’ τους, που θα αγοράσουν φτηνά και, αφού κατόπιν συννενόησης τούς ‘αποσύρουν’, θα πουλήσουν σε τρελλές τιμές.

Οι Πατρινοί δεν φταίνε σε τίποτα να έχουν δίπλα τους ορδές λαθρομεταναστών . Οι Πατρινοί ΔΕΝ δημιούργησαν το πρόβλημα. Το κράτος οφείλει να πετάξει εξω όσους παρανομούν, να μαζέψει τούς λαθρομετανάστες και αφού διαχωρίσει τούς πραγματικούς πρόσφυγες, που είναι ελάχιστοι, να ξαποστείλει τούς άλλους, επιστρέφοντά τους στούς δουλέμπορους που κονόμησαν από αυτούς, δηλαδή μέσω Εβρου να τούς περάσει στην Τουρκία. Τώρα, πρίν αναπτυχθεί η Συνοριοφυλακή που ανήγγειλε ο Ερντογκάν, η οποία θα λειτουργήσει σαν αντίστροφη  FRONTEX. Που θα διασφαλίζει ότι δεν θα επισταραφούν οι λαθρομετανάστες τής Ελλάδος.

Γι’ αυτούς τούς λόγους, κε. Δήμαρχε, οφείλετε να πείτε στην Νταλάρα ορθά κοφτά, χωρίς αβροφροσύνες και πολιτικές ‘ορθότητες’ (την σύγχρονη πέμπτη φάλαγγα), ότι αν θέλει στρατόπεδο λαθραίων, να το φτιάξει δίπλα στο σπίτι της, ότι δεν θα ανεχθείτε άλλο την κατάσταση αυτή και ότι είστε προετοιμασμένος να φτιάξετε πολιτοφυλακή και να κλείσετε τα σύνορα τού Δήμου μας.

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: